П'ятница, 03.05.2024
Острів
Меню сайта
mini-chat
Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 32
Головна » 2009 » Травень » 13 » SUБSTANЦІЯ
SUБSTANЦІЯ
11:08
UNDERGROUND ТРАЄКТОРІЯ презентує:

16 травня, субота ("Тортуга", вул. Пулюя, 29 тел.: 80322634111, Львів)

SUБSTANЦІЯ

IPB Image


IPB Image


SILENI
[Offshore, Subvert Central, Subtle Audio, Planet Mu] Бостон/Київ

QUOTE
Sileni (Chris Leamy) народився і виріс у Бостоні (США), де здобув 2 музичні освіти: першу в музичній школі (гра на гітарі), а другу на програвачі пластинок (під час прослуховування великої колекції джазу, зібраної його батьками). Довгий час Кріс грав у різного роду "індастріал-пост-панк-рок" групах, поки у 97-ому не почув drum & bass. Dillinja, Digital, Boymerang, Danny Breaks, Alaska/Paradox, Juice, Spirit, Photek, Tru Playaz, (ранні релізи) Virus, особливо Optical, No U-Turn, Polar, Jonny L, Blame, практично весь Сertificate 18 та інші лейбли і продюсери справили на нього незабутнє враження. В 98 році Sileni стає за вертушки з метою подати брудний, жорсткий і незвичний drum'n'bass слухачам Бостона, Нью-Йорка і всього північно-східного узбережжя Америки.

Після знайомства з dnb, Кріс заглиблюється в тонкощі написання електронної музики. Експериментуючи з різним софтом і залізом, уже через декілька років Sileni зав'язує з ді-джеїнгом, повністю концентруючись на написанні музики. Саунд Кріса на той час поєднував в собі багато цікавих елементів, суміш яких в кінцевому результаті вилилась в переламаний, абстрактний, глітчевий і "дьорганий" "leftfield" drum & bass, який, тим не менше, знайшов своє місце на таких лейблах як Offshore, Outsider, Subvert Central, Subtle Audio, Thermal, Make:Shift, Thac0, Exegene & Planet Mu. Не дивлячись на всю незвичність творчості Sileni, один з його кращих і самих незвичних треків під назвою Twitchy Droid Leg, прийшовся до смаку Vex'd і Martsman'у, причому якщо Jaime і Roly зробили один із самих апокаліптичних і "тяжких" реміксів за всю історію дабстепу, то Мартін додав ще більше безумства, використовуючи елементи оригіналу.

Останнім часом Кріс багато подорожує, вбираючи всілякі етнічні та урбаністичні традиції і тенденції, а разом з ними саунд Sileni еволюціонує і "мутує", залишаючись на зрізі сучасної електронної музики. За допомогою експериментів з саунд дизайном, лабораторних досліджень низьких частот і дослідів по схрещуванню техно з брейкбітом, Кріс буквально вивів нову, вибухонебезпечну формулу синтетичної танцювальної музики, яка навряд чи впишеться в рамки якого-небудь жанру, залишаючись при цьому зрозумілою для слухача, що шукає щось нове і безкомпромісне.

IPB Image

GLACIAL [dubstep.com.ua] Київ

QUOTE
Dj Glacial – один з перших дабстеп ді-джеїв Києва і в цілому України і, без перебільшення, головний адепт цієї музики на всьому пострадянському просторі. Будучи фанатом джангла, лефтфілд-драм-енд-бейса і драмфанку, одним з грудневих вечорів 2005 року він вперше почув дабстеп, який моментально запав йому в душу. Схожість звучания всіх цих музичних жанрів довго недавала йому визначитися, чому саме надати перевагу. Але легендарне шоу «Dubstep Warz» все розставило на свої місця, показавши багатогранність дабстепу, і Glacial повністю сконцентрувався на ньому. Glacial спільно з Rise Movement - ініціатор перших дабстеп вечірок в Україні. Його блог dubstep.com.ua знайомить з самими останніми новинами і тенденціями дабстеп музики всю російськомовну аудиторію. Співпрацював з культурно-соціальним проектом Kievbass. Був резидентом московської промо-групи Inwave, яка проводила тематичні дабстепові вечірки Сapital Bass в Москві. Зараз резидент московського проекту Bass Machine. Грав з такими продюсерами і ді-джеями як Loefah, Rusko, N-Type, Tes la Rok, Pinch, Komonаzmuk.
IPB Image


MNIAL [Audiovirus] Київ

QUOTE
DJ Mnial (Мнaйл) - це творче альтер-его київського диск-жокея і промоутера Логвінова Олександра, представника atmospheric/leftfield -dnb, а також dub/break -step сцен. Його музична кар’єра бере початок у 2000 році в невеличкому місті Олександрія, де він вів шкільну радіопередачу "комбінуючи" класику електронної танцювальної музики, яка раніше сформувала його власні музичні смаки: FSOL, Orbital, The Chemical Brothers і The Prodigy. З перебігом часу розвивались смаки ді-джея, і змінювався музичний формат передачі, перетворюючись у свого роду Jungle/DnB "уроки". Переїхавши в Київ, Мнайл стає активним учасником локального jungle movement'а, створює перше всеукраїнське драм-н-бейс ком’юніті - UADNB.COM і займається організацією вечірок. Пізніше, на фундаменті схожих музичних смаків і для просування більш андеграундних музичних тенденцій він об’єднується зі своїми друзями (DJ FoDiZ, DJ Glacial і DJ Tiger) у формацію RISE MOVE. DJ Mnial продовжує просувати leftfield drum & bass і breakstep, постійно поповнюючи свою колекцію свіжими пластинками і діджитал-релізами. В той же час, зараз, він відкритий всій "вірусній" музиці, яку тільки можна знайти на електронній сцені: до всіляких мутацій dub (dub-house, dub-techno, dubtronica і звичайно ж dubstep), до crossover breakbeat, (wonky) techno, electro і просто до незалежної танцювальної електроніки… адже це все тільки верхівка айзберга, яку він називає "аудіовірус". На сьогоднішній день, DJ Mnial грав на вечірках за участю: Paradox, Nu:Tone, Future Engineers, Icicle, Pinch, Enduser, Fanu, Martsman, Dissident, Sileni, Implex.

IPB Image
UNDERGROUND ТРАЄКТОРІЯ:


insane
LAWRIN

+

"ПРИЛАВОК" floor:

KOSS
BACKPACKER
PRZtO
GAUSS
DENIQ
F1x

Початок - 22:00
Вхід: 50 грн., 35 грн. з флаєром
Переглядів: 3142 | Додав: MiXeR | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 2
2 Blakeunlog  
0
За последние несколько лет услуга установка счетчиков тепла в Киеве и прилегающих районах стала чрезвычайно популярной и востребованной. Это легко объяснимо, учитывая постоянный рост тарифов на коммунальные услуги. Особенно ощутимо это становится при получении счетов за отопление, которые заставляют многих задуматься о способах экономии на теплоэнергии. Мы предлагаем установку счетчиков тепла по доступной и прозрачной стоимости: 7000 грн, включая ультразвуковой счетчик, его подключение и регистрацию в системе Киевтеплоэнерго.https://www.instagram.com/schetchiki_tepla_kiev_ua/

1 Richardfepsy  
0
The largest marketplace for freelancers in Europe and America, all services from $ 10, more than 1 million offers, discounts and sales are available on the marketplace. Earn money with us by selling your services - visit the store http://kworks.store

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Корисні адреси
Погода в Україні
Статистика

OnLine всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024